Červená repa s kozím syrom

  • 2
    porcia
  • 55
    minút
  • ľahké
  • 742 kJ / porcia

Rýchly, jednoduchý a hlavne zdravý recept vhodný ako olovrant. Červená repa dodá nášmu telu široké spektrum vitamínov (napr. C a skupiny B) a minerálnych látok (napr. vápnik a horčík) vhodných pre všetkých a betaín, ktorý ocenia predovšetkým športovci. Ľahko stráviteľný čerstvý kozí syr pridá olovrantu bielkoviny.

  • 200 g uvarenej červenej repy
  • 40 g čerstvého kozieho syra
  • 40 g ražného knäckebrotu (4 ks)

Umytú červenú repu varíme vcelku cca 45 minút, zlejeme vodu, necháme zľahka vychladnúť (môžeme prepláchnuť studenou vodou), olúpeme šupku a nastrúhame nahrubo.

Zmiešame s nadrobeným kozím syrom a podávame s knäckebrotom.

  • 2 porcie, doba prípravy 10 minút + 45 minút na uvarenie repy, 1483 kJ / 353 kcal, 742 kJ na 1 porciu
  • Tuky: 7 g
  • Sacharidy: 19 g
  • Bielkoviny: 7,5 g
  • Vláknina: 6 g
  • Vhodné pre celú rodinu a športovcov, zdroj bielkovín a vlákniny, bez lepku

 

Recepty Světa zdraví Červená řepa s kozím sýrem
 
Recepty Světa zdraví Červená řepa s kozím sýrem
 
Recepty Světa zdraví Červená řepa s kozím sýrem
  • 200 g uvarenej červenej repy
  • 40 g čerstvého kozieho syra
  • 40 g ražného knäckebrotu (4 ks)

Kde nás nájdete

Svet zdravia v číslach

487 383
kg schudli klienti
92
pobočiek
207
špecialistov